ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Europa League: Ώρα κλήρωσης για τη φάση των «16»

Τα δύο γκρουπ δυναμικότητας:

Europa League: Ώρα κλήρωσης για τη φάση των «16»

Οι 16 φιναλίστ του Europa League μπαίνουν στην κλήρωση την Παρασκευή (23/02, 13:00) για να μάθουν την αντίπαλό τους σε αυτή τη φάση.

Οι πρώτοι της φάσης των ομίλων βρέθηκαν ήδη σε αυτή τη φάση και περίμεναν τις ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια από τα playoffs για τους “16” του Europa League.

Οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ δυναμικότητας, με τις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες σε ομίλους να είναι ισχυρές και τις ομάδες που προκρίθηκαν από τα playoffs να είναι ανίσχυρες.

Στη συγκεκριμένη κλήρωση μοναδικός περιορισμός που υπάρχει είναι ότι δεν μπορούν να κληρωθούν ομάδες από την ίδια ομοσπονδία (π.χ. Μίλαν – Αταλάντα, Σλάβια – Σπάρτα). Αντίθετα, οι ομάδες που έπαιξαν μαζί στους ομίλους (όπως οι Μπράιτον και Μαρσέιγ) μπορούν να κληρωθούν κανονικά στους “16”.

Τα δύο γκρουπ δυναμικότητας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχυροί: Γουέστ Χαμ, Μπράιτον, Ρέιντζερς, Αταλάντα, Λίβερπουλ, Βιγιαρεάλ, Σλάβια Πράγας, Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ανίσχυροι: Φράιμπουργκ, Καραμπάγκ, Μίλαν, Μπενφίκα, Ρόμα, Μαρσέιγ, Σπάρτα Πράγας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.