ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

European Super League: «Η μετάδοση των αγώνων θα είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους»

«Τα έσοδα είναι εγγυημένα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της A22

European Super League: «Η μετάδοση των αγώνων θα είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους»

Λίγο μετά μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της UEFA, η European Super League ανακοίνωσε ότι η μετάδοση των αγώνων της θα είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε σήμερα ότι οι κανόνες της UEFA σχετικά με την έγκριση ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, όπως η European Super League (ESL), που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο… Champions League, είναι αντίθετοι με τη νομοθεσία περί ανταγωνισμού.

Το δικαστήριο διευκρινίζει, ωστόσο, ότι το σχέδιο της ESL «δεν πρέπει απαραίτητα να εγκριθεί», τονίζοντας ότι διέπει γενικά τους κανόνες της FIFA και της UEFA και όχι για το συγκεκριμένο έργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κερδίσαμε το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε. Το μονοπώλιο της UEFA τελείωσε. Το ποδόσφαιρο είναι δωρεάν. Οι ομάδες είναι πλέον απαλλαγμένες από την απειλή των κυρώσεων και μπορούν ελεύθερα να καθορίσουν το μέλλον τους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της A22, Μπερντ Ράϊχαρτ και πρόσθεσε: «Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους: θα μεταδίδουμε όλα τα παιχνίδια της Super League δωρεάν. Kαι ένα για τους συλλόγους: τα έσοδα είναι εγγυημένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.