ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έβερτον: Συμφώνησε με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Τα «λιοντάρια» θέλουν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για να δώσουν το «οκ» στον Βινάγκρε

Έβερτον: Συμφώνησε με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Έτοιμος να αλλάξει ακόμα έναν σταθμό στην καριέρα του φέρεται πως είναι ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο Πορτογάλος φουλ μπακ που αγωνίστηκε και για ένα μικρό χρονικό διάστημα στον Ολυμπιακό, είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της Έβερτον και του Φρανκ Λάμπαρντ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, η Έβερτον έχει ήδη συμφωνήσει με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή πριν από μόλις λίγες εβδομάδες, μετά την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς που είχε συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι με τη Γουλβς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα «λιοντάρια» θέλουν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για να δώσουν το «οκ» στον Βινάγκρε ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Premier League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.