ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φ.Σάντος: «Το θέμα δεν είναι το μέλλον μου»

Ο Φ.Σάντος έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ

Φ.Σάντος: «Το θέμα δεν είναι το μέλλον μου»

Δεν απάντησε για το μέλλον του και τα σενάρια που τον συνδέουν με την ΑΕΚ ο προπονητής της Πορτοσαλίας, Φερνάνο Σάντος και τόνισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον «τελικό» με την Τουρκία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο κρίσιμος αγώνας διεξάγεται αύριο (24/03) και όταν ο Σάντος ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στο πάγκο της Πορτογαλίας στην περίπτωση που αποκλειστεί από το Μουντιάλ, απάντησε λέγοντας ότι «το θέμα δεν είναι το μέλλον μου. Καταλαβαίνω, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με την Τουρκία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και έχει κίνητρο, ξέρουμε ότι είμαστε εδώ λόγω δικής μας ευθύνης. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν τον «τελικό» που θα παίξουμε αύριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 67χρονος προπονητής είναι στην κορυφή της λίστας του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον πάγκο της ΑΕΚ και οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν μόνο αν η Πορτογαλία αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.