ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φενέρμπαχτσε: Δημοσίευμα αναφέρει ότι η UEFA θα την αποβάλει εάν επιλέξει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Τα Μέσα στην Τουρκία δεν έχουν σταματήσει να αναφέρονται στα μεγάλης έκτασης επεισόδια που έγιναν στο Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε

Φενέρμπαχτσε: Δημοσίευμα αναφέρει ότι η UEFA θα την αποβάλει εάν επιλέξει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η Φενέρμπαχτσε από την UEFA, στην περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα στην Τουρκία, μετά τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων αναφέρεται ρεπορτάζ της Fanatic.

Τα Μέσα στην Τουρκία δεν έχουν σταματήσει να αναφέρονται στα μεγάλης έκτασης επεισόδια που έγιναν στο Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε, με οπαδούς των γηπεδούχων και ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να παίζουν ξύλο εντός αγωνιστικού χώρου, βάζοντας στο… κάδρο την UEFA.

Όπως διατυπώθηκε και διά στόματος του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, στην ομάδα υπάρχουν σκέψεις αποχώρηση από τη Super Lig -και να πάει σε χαμηλότερη κατηγορία- σε περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές της τιμωρηθούν για τα επεισόδια.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα παρθεί στις αρχές Απριλίου, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, λίγες ημέρες πριν τα ματς της ομάδας με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Fanatik, σε περίπτωση που η Φενέρμπαχτσε πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, θα δεχθεί την τιμωρία της UEFA! Σε αυτό το “σενάριο” η UEFA αναμένεται να τιμωρήσει με αποκλεισμό τα “καναρίνια” από τις διοργανώσεις της για τα επόμενα χρόνια.

Η “Fanatik” ρώτησε τον αθλητικό δικηγόρο, Άνιλ Ντίνσερ για την πιθανή αποχώρηση της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα, με τον τελευταίο να δηλώνει: “Υπάρχει δέσμευση που υπογράφεται από την Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς τους συλλόγους στην αρχή κάθε σεζόν. Σύμφωνα με τη σχετική δέσμευση, οι σύλλογοι υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει πως η Ομοσπονδία της Τουρκίας θα πρέπει να ενημερώσει την UEFA και κατόπιν η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα πρέπει να αποβάλει την ομάδα από τις διοργανώσεις της. Σε αυτή την περίπτωση από το Conference League, όπου η τουρκική ομάδα έχει κληρωθεί με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.