ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φεράν Τόρες: «Είχα μπει σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο – Αφέθηκα στον ψυχολόγο μου»

Ο Φεράν Τόρες παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη μιλώντας για το πρόβλημα της κατάθλιψης που αντιμετώπισε

Φεράν Τόρες: «Είχα μπει σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο – Αφέθηκα στον ψυχολόγο μου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Φεράν Τόρες, ο οποίος μίλησε “ανοιχτά” για την περίοδο που αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Φεράν Τόρες δήλωσε στα καταλανικά μέσα ενημέρωσης, ότι συμβουλεύτηκε ψυχολόγο για να τον βοηθήσει να βγει από το «βαθύ πηγάδι» στο οποίο είχε την εντύπωση ότι είχε… βουτήξει.

«Είχα μπει σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο, δεν ήξερα πώς να βγω από αυτό», είπε ο νεαρός εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πέρασε δύσκολους πρώτους μήνες στην Καταλονία, μετά τη μετεγγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι για 55 εκατομμύρια ευρώ, τον Ιανουάριο του 2022.

Τα όσα δήλωσε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα:
Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την κατάθλιψη: «Ένιωσα σαν να βρίσκομαι σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Ποτέ δεν είχα ξανακαταρρεύσει πνευματικά τόσο πολύ. Υποσχέθηκα στον Τσάβι ότι θα ξαναβρώ τον εαυτό μου. Έμαθα πώς να είμαι χαρούμενος και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, αλλά είχα μια ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου. Αφέθηκα στον ψυχολόγο μου και συνεχίζω να τον επισκέπτομαι, μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Η οικογένειά μου με βοήθησε επίσης πάρα πολύ. Ο πρόεδρος και οι συμπαίκτες μου επίσης. Ο Μπουσκέτς μου είπε να παραμείνω ήρεμος και πως θα ανταμειφθώ για αυτό».

Για τον Τσάβι: «Θαυμάζω τον ενθουσιασμό του και το γεγονός ότι έχει όραμα. Η Μπαρτσελόνα κυλάει στις φλέβες του και έχει κατακτήσει τα πάντα μαζί της. Μιλάμε συχνά, αλλά δεν είμαι από τους ποδοσφαιριστές που θα διαμαρτυρηθούν γιατί δεν παίζουν αρκετά. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και υπάρχει και αυτό».

Για τη συζήτηση που έγινε σχετικά με τα πολλά λεφτά που ξόδεψε για εκείνον η Μπαρτσελόνα: «Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τα λεφτά που ξοδεύτηκαν. Ήθελαν να πληρώσουν για εμένα και το έκαναν. Εγώ ήθελα να έρθω εδώ γιατί πρόκειται για την Μπαρτσελόνα. Δεν μπορείς να πεις όχι στην Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι με πήρε τηλέφωνο πολλές φορές. Θέλω να πετύχω εδώ, βλέπω τον εαυτό μου εδώ για πολλά χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.