ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

FIFA: Κάθε χώρα μέλος της να δώσει το όνομα του Πελέ σε γήπεδό της

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο κατέθεσε την πρότασή του έξω από το γήπεδο της Σάντος

FIFA: Κάθε χώρα μέλος της να δώσει το όνομα του Πελέ σε γήπεδό της

Κάθε χώρα στον κόσμο, που είναι μέλος της FIFA, θα έχει ένα γήπεδο με το όνομά του Πελέ.

Αυτό αποκάλυψε πως θα ζητήσει ο πρόεδρος της Τζιάνι Ινφαντίνο από τα μέλη της (211 χώρες) σε δηλώσεις που έκανε έξω από το γήπεδο της Σάντος όπου έχει μεταβεί για να αποχαιρετήσει τον βασιλιά του ποδοσφαίρου.

«Θα ζητήσουμε επίσης από κάθε χώρα στον κόσμο να ονομάσει ένα από τα ποδοσφαιρικά της γήπεδα με το όνομα του Πελέ», είπε ο Ινφαντίνο.

Ο ισχυρός άνδρας της FIFA θα παραμείνει στη Βραζιλία και για την κηδεία του Πελέ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Ο Πελέ τόσο με τη Σάντος όσο και μετά από την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο έχει ταξιδέψει και τιμηθεί σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.