ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Εντζιτάπ: Ζητά διαζύγιο γιατί τα παιδιά δεν είναι δικά του

Αγωνίστηκε στη Λάρισα για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2010-11

Γ.Εντζιτάπ: Ζητά διαζύγιο γιατί τα παιδιά δεν είναι δικά του

Σάλος έχει προκληθεί στο Καμερούν με την υπόθεση του Γκέρεμι Εντζιτάπ και την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε.

Ο Γκέρεμι Εντζιτάπ πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής των Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Λάρισα βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινής γνώμης του Καμερούν, καθώς ζήτησε να πάρει διαζύγιο με τη σύζυγο του, επειδή αποδείχτηκε πως τα παιδιά που έχουν δεν είναι δικά του, αλλά του πρώην συντρόφου της.

Μετά από τεστ dna, αποδείχθηκε ότι τα δύο δίδυμα αγόρια του ζευγαριού ανήκουν στον πρώην σύντροφο της Τουκάμ Φότσο, κόρης του δισεκατομμυριούχου Βίκτορ Φότσο, η οποία μάλιστα μαζί του έχει και ένα κορίτσι.

Το συγκεκριμένο γεγονός σε συνδυασμό με την συμπεριφορά της συζύγου του, η οποία τον ανάγκασε να μείνει σε άλλο διαμέρισμα, έκανε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να ζητήσει διαζύγιο.

Το όνομα του Γκέρεμι Εντζιτάπ, όπως και εκείνο της Τουκάμ Φοτσό, είναι αρκετά γνωστά στο Καμερούν, με τον γάμο τους μάλιστα που έγινε το 2012 να αποτελεί κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Καμερουνέζος ο οποίος αγωνίστηκε στη Λάρισα για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2010-11 και στη συνέχεια σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.