ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Πογιέτ μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση – Οι παίκτες είναι καθηλωμένοι»

«Οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, ότι μπορούσαν»

Γ.Πογιέτ μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση – Οι παίκτες είναι καθηλωμένοι»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ απέτυχε να οδηγήσει την Ελλάδα σε τελική φάση Euro καθώς έχασε την πρόκριση στα πέναλτι από την Γεωργία.

Μάλιστα αυτή ίσως και να ήταν και η τελευταία του παρουσία στον πάγκο της Ελλάδας αφού σε πέντε ημέρες λήγει το συμβόλαιο του με την ΕΠΟ.

Ο Πογιέτ μίλησε μετά τον χαμένο τελικό για αυτά που στέρησαν από την Ελλάδα την πρόκριση αλλά και για το μέλλον του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογιέτ στον ALPHA

Για τα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, οι παίκτες είναι καθηλωμένοι μετά τον αποκλεισμό. Δεν είχαμε τύχη τα τελευταία δύο χρόνια, ούτε καν στην κλήρωση. Οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, ότι μπορούσαν. Σε δύο ματς δεν δεχθήκαμε γκολ και με κάποιο τρόπο μείναμε εκτός Euro. Oι ποδοσφαιριστές έκαναν ότι ζητήσαμε. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά ματς δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους παίκτες. Οι τέσσερεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές».

Για την επόμενη μέρα: «Για μένα ήταν προνόμιο που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα αλλά δεν θέλω να πω τίποτα για το μέλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το δικό του μέλλον: «Πέντε μέρες ακόμα! Δεν είναι στιγμή τώρα να το συζητήσουμε, είναι στιγμή να αναλύσουμε τι συνέβη απόψε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.