ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην εθνική ο Μπενζεμά αν αναλάβει ο Ζιντάν

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «Τρικολόρ» είναι πιθανό να κάνει τον 35χρονο επιθετικό να αλλάξει γνώμη, σύμφωνα με το «foot mercato»

Γαλλία: Ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην εθνική ο Μπενζεμά αν αναλάβει ο Ζιντάν

Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε ότι σταματάει από την εθνική Γαλλίας, μια ημέρα μετά από την ήττα από την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ 2022.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο τουρνουά λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, φαίνεται πως κάνει και δεύτερες σκέψεις σχετικά με την αποχώρησή του από τους «Τρικολόρ».

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «foot mercato», ο 35χρονος Γάλλος επιθετικός υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει στην Εθνική Γαλλίας αν αποχωρήσει ο Ντιντιέ Ντεσάν από το πάγκο της ομάδας και στη θέση του προσληφθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από την κοινή θητεία τους στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μέλλον στον πάγκο των “μπλε” θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.