ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γιος Ν.Μαραντόνα: «Τον πατέρα μου τον σκότωσαν»

Γιατροί και νοσηλευτές έχουν παραπεμφθεί σε δίκη αφού λέγεται ότι δεν έκαναν όσα έπρεπε ώστε ο Αργεντίνος να ζήσει

Γιος Ν.Μαραντόνα: «Τον πατέρα μου τον σκότωσαν»

Μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα στις 25 Νοεμβρίου 2020 έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για το τι ακριβώς συνέβη, αφού οκτώ γιατροί και νοσηλευτές έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, με τον γιο του, Ντιέγκο Σινάγκρα, να υποστηρίζει ότι τον πατέρα του τον σκότωσαν.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που εμφανίστηκε στον πλανήτη γη έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2020 αλλά οι συνθήκες του θανάτου του απασχολούν πλέον τη δικαιοσύνη αφού θα γίνει δίκη.

Μια δίκη στην οποία κατηγορούμενοι είναι γιατροί και νοσηλευτές αφού έχουν ακουστεί διάφορα για το πώς… δεν έκαναν όσα έπρεπε ώστε ο Αργεντίνος να ζήσει.

Όπως και να έχει, αυτό είναι ένα θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη αλλά η οικογένεια του Μαραντόνα δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός και θέλει να μάθει όλη την αλήθεια. Κάτι που έγινε σαφές και από όσα είπε ο γιος του, ο Ντιέγκο jr, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Υπάρχει έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εμείς – τα παιδιά του – έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη της Αργεντινής. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έπρεπε να είχε τελειώσει έτσι. Σκότωσαν τον πατέρα μου. Δεν είναι δουλειά μου να πω ποιος το έκανε, έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να το πω. Τον άφησαν στη μοίρα του ενώ θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι. Έδωσα μια υπόσχεση: Θα παλεύω για δικαιοσύνη μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου», ήταν τα λόγια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.