ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γκάφα της Μπαρτσελόνα: «Bάφτισε» σκόρερ της Μπέτις τους Α.Φάτι και… Κ.Ρονάλντο! (φώτο)

Το τρομερό είναι ότι η Ρεάλ Μπέτις δεν έβαλε καν γκολ

Γκάφα της Μπαρτσελόνα: «Bάφτισε» σκόρερ της Μπέτις τους Α.Φάτι και… Κ.Ρονάλντο! (φώτο)

Εντυπωσιακή ήταν η Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις το βράδυ του Σαββάτου, καθώς κέρδισε με 5-0. 

Ωστόσο, οι διαχειριστές των social media έβαλαν όχι ένα, αλλά δύο… αυτογκόλ κατά της ομάδας τους.

Στο post που ανέβασαν με το τελικό αποτέλεσμα υπέπεσαν σε μεγάλη γκάφα, καθώς είχαν χρίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τον Ανσού Φατί ως σκόρερ της Μπέτις και μάλιστα στο ίδιο λεπτό (55′)!

Ένα λάθος που διορθώθηκε άμεσα από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, αλλά ήδη είχε γίνει viral στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως δεν μπορούν οι Καταλανοί να… ξεπεράσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ασχολούνται συνέχεια μαζί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.