ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γουέμπλεϊ: Φίλαθλοι αποδοκίμασαν την τήρηση του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα σε Ισραήλ και Βρυξέλλες (βίντεο)

Πριν τον αγώνα Αγγλία - Ιταλία τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων στις Βρυξέλλες και το Ισραήλ

Γουέμπλεϊ: Φίλαθλοι αποδοκίμασαν την τήρηση του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα σε Ισραήλ και Βρυξέλλες (βίντεο)

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε για τα θύματα σε Ισραήλ και Βρυξέλλες, πριν την έναρξη του αγώνα Αγγλία – Ιταλία, στο στάδιο Γουέμπλεϊ για τον 3ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024. Ωστόσο μερίδα θεατών το αποδοκίμασε.

Boos heard at Wembley during minute’s silence for those killed in Belgium and Israel

More here 👇https://t.co/NPKAcpmFFH

— talkSPORT (@talkSPORT) October 17, 2023

Ώρες πριν από τη σέντρα η UEFA είχε ανακοινώσει πως θα τηρούταν ενός λεπτού σιγής στους αγώνες των προκριματικών αναφέροντας:

«H UEFA επιβεβαιώνει πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής σε όλους τους αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2024 στη μνήμη όλων των μελών της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής οικογένειας που σκοτώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Ευρώπη και το Ισραήλ».

Ο αγώνας του Βελγίου με τη Σουηδία διεκόπη στο ημίχρονο το βράδυ της Δευτέρας (16/10), αφότου ένοπλος επιτέθηκε και σκότωσε δύο Σουηδούς οπαδούς, ενώ τραυμάτισε ακόμη ένα άτομο.

Στο «Γουέμπλεϊ», τώρα, οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το κοινό γνώριζε για το βομβαρδισμό του νοσοκομείου Αλ Αχλί στη Γάζα, για τον οποίο αλληλοκατηγορούνται οι δύο πλευρές με τους Παλαιστίνιους να αναφέρουν πως το έκαναν οι Ισραηλινοί κι εκείνοι να υποστηρίζουν πως το έπληξε ρουκέτα της Ισλαμικής Τζιχάντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αγγλία νίκησε την «σκουάντρα ατζούρα» με 3-1 με τον Χάρι Κέιν να σημειώνει δύο τέρματα (32′ πέν., 77′) και τον Μάρκους Ράσφορντ να σκοράρει το άλλο γκολ της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισής της στην τελική φάση του EURO 2024. Για την Ιταλία άνοιξε το σκορ ο Τζανλούκα Σκαμάκα στο 15′.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.