ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Europa League: «Λύγισε» ο Ολυμπιακός στην Αγγλία και ηττήθηκε με 1-0 από την Γουέστ Χαμ

Μέχρι το παιχνίδι στο Φάληρο οι Άγγλοι παρέμεναν χωρίς ήττα για 17 συνεχή παιχνίδια

Europa League: «Λύγισε» ο Ολυμπιακός στην Αγγλία και ηττήθηκε με 1-0 από την Γουέστ Χαμ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από την Γουέστ Χαμ στην Αγγλία σε ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν αξιοπρεπώς στην Αγγλία, αλλά το γκολ του Πακετά στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στα «σφυριά».

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν ο Καμαρά από κοντά σημάδεψε το δοκάρι.

Την ίδια ώρα η Φράιμπουργκ έφτανε εύκολα στο 5-0 απέναντι στην Μπάτσκα Τοπόλα και έφτασε στους 9 βαθμούς, όσους έχουν και οι Άγγλοι, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 4 και οι Σέρβοι στον έναν.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Nτέβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρ, Έμερσον, Μπενραχμά (84΄ Κορνέ), Γουόρντ-Πράους, Άλβαρες (80΄ Σούτσεκ), Πακετά, Κούντους, Μπόουεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (76΄ Σκάρπα), Ποντένσε (76΄ Μασούρας), Φορτούνης, Γιόβετιτς (56΄ Ελ Κααμπί).

Αλλαγές για τον Ολυμπιακό

Εκτός αγώνα ο Ποντένσε και ο Αλεξανδρόπουλος – Στο γήπεδο Μασούρας και Σκάρπα

O Πακετά στο 73′ 

Σκόραρε η Γουέστ Χαμ και πάμε στο VAR 

Στο 69 το παιχνίδι και πιέζει έντονα η Γουέστ Χαμ χωρίς να έχει όμως τη μεγάλη φάση 

63′ Ευκαιρία για τη Γουέστ Χαμ. Ο Γουόρντ Πράους βρέθηκε στα όρια της περιοχής, δεν έπιασε καλά το σουτ και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε.

Ξεκίνησε το 2ο μέρος
Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

Τελευταία λεπτά στο 1ο μέρος 
 
Δείχνει να έχει θέμα στο γόνατο αλλά συνεχίζει κανονικά. 
 
Ο Πορόζο είναι ακόμη στο έδαφος και ίσως γίνει αλλαγή.
 
O Πορόζο και ο Ποντένσε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με τον Έμερσον

Πίεσε ο Ολυμπιακός ένα δίλεπτο αλλά δεν έβγαλε το γκολ 

Εκτελεί ο Φορτούνης, ζητά χέρι ο Αλεξανδρόπουλος 

Επέλαση από τον Ροντινέι από δεξιά και κερδίζει κόρνερ

Σέντρα στο παιχνίδι

Στο London Stadium δοκιμάζεται τη νύχτα της Πέμπτης ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας στο Europa League και πρώτη για τον β΄ γύρο, στον Α΄ όμιλο.

Η πειραϊκή ομάδα θα πορευθεί με οδηγό το προ δεκαπενθημέρου παιχνίδι απέναντι στα «Σφυριά», όταν επιβλήθηκε απέναντι στο συγκρότημα του Ντέιβιντ Μόγες 2-1 με έξοχη εμφάνιση, διακόπτοντας ταυτόχρονα το εντυπωσιακό ευρωπαϊκό αήττητο σερί της Γουέστ Χαμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι το παιχνίδι στο Φάληρο οι Άγγλοι παρέμεναν χωρίς ήττα για 17 συνεχή παιχνίδια στο διεθνή χώρο, έχοντας καταγράψει το μεγαλύτερο αήττητο σερί από κάθε άλλη αγγλική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.