ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H σπόντα του Κ.Ρονάλντο στον Λ.Μέσι: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο ανταγωνιστικό από το γαλλικό» 

«Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ αυτή τη σεζόν»

H σπόντα του Κ.Ρονάλντο στον Λ.Μέσι: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο ανταγωνιστικό από το γαλλικό» 

Ο πρώτος σκόρερ για το 2023 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χάρις στα γκολ του με την Αλ Νασρ και την Εθνική Πορτογαλίας, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος βρέθηκε στα «Globe Soccer Awards» για να τιμηθεί και μιλώντας στα ΜΜΕ υπερασπίστηκε της επιλογής του να αφήσει την Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα πέταξε και… σπόντα στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος από την Μπαρτσελόνα πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένος στην Αλ Νασρ, ήταν σπουδαία κίνηση. Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε μία διαδικασία που δεν θα πάρει πολύ, βήμα βήμα θα φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο. Νομίζω πως η Saudi League θα είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμο.

Οι άνθρωποι στην Σαουδική Αραβία θα είναι υπερήφανοι. H Saudi League δεν είναι χειρότερη από την Ligue 1, μπορώ να πω ότι είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έχοντας περάσει έναν χρόνο εκεί» είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο εν συνεχεία τόνισε ότι του αρέσει να τον αμφισβητούν: «Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ αυτή τη σεζόν, φανταστείτε πως νίκησαν νεαρά άτομα όπως ο Χάλαντ.. Και σύντομα θα είμαι 39 ετών. Μου αρέσει όταν ο κόσμος με αμφισβητεί ξανά και εγώ πετυχαίνω. Δεν επηρεάζομαι από την κριτική».

Μιλώντας για την Σίτι και το Champions League που είναι σε εξέλιξη επεσήμανε: «Τα πήγε εκπληκτικά η Μάντσεστερ Σίτι, συγχαρητήρια για τη σεζόν που έκαναν. Τελικά πήραν το Champions League, έναν τίτλο που πιθανότατα άξιζαν δύο χρόνια πριν. Απολαμβάνω να τους βλέπω να παίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν και φέτος καλές πιθανότητες να κατακτήσουν το Champions League, είναι το φαβορί μαζί με την Ρεάλ και την Μπάγερν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.