ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa Conference League

Τα δύο γκολ του Παυλίδη πήγαν το ματς στα πέναλτι με την Άντερλεχτ και η Άλκμααρ πήρε την πρόκριση

Η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa Conference League

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές για την Αλκμάαρ πριν τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ και η ομάδα του κράτησε μέχρι τέλους το 2-0 για να στείλει το ματς στην παράταση και τα πέναλτι, όπου επικράτησε με 4-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.

Τα γκολ του Παυλίδη ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα από το 15ο κιόλας λεπτό, αλλά στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε έτσι στον έξτρα χρόνο, όπου όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Η πρόκριση κρίθηκε έτσι στα πέναλτι, όπου η Αλκμάαρ ήταν… άχαστη και με τέσσερις εύστοχες εκτελέσεις, έκανε το 4-1 στη… ρώσικη ρουλέτα και “τσέκαρε” το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League, με τον Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκο να ελπίζουν πια ακόμη και στον τίτλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.