ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη με βίντεο… αεροπειρατείας

Το deal έκλεισε στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ, με τη Φένλο να βάζει στα ταμεία της το 15%

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη με βίντεο… αεροπειρατείας

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Γιώργου Γιακουμάκη ολοκληρώθηκε και με τη «βούλα».

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και παρουσίασε τον διεθνή Έλληνα σέντερ φορ, o οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 ετών.

Θυμίζουμε πως το deal ανάμεσα στους Αμερικανούς και την Σέλτικ έκλεισε στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ, με τη Φένλο να βάζει στα ταμεία της το 15%.

Οι Κέλτες αγόρασαν τον Κρητικό επιθετικός από τους Ολλανδούς το καλοκαίρι του 2021 αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Σε 1,5 χρόνο στο «Celtic Park» μέτρησε 26 γκολ και δυο ασίστ σε 57 εμφανίσεις, βγήκε την προηγούμενη σεζόν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Σκωτίας με 13 γκολ και στέφθηκε πρωταθλητής.

Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή Έλληνα επιθετικού με ένα ευφάνταστο βίντεο με… αεροπειρατεία, «τρολάροντας» έτσι την κλοπή του μέσα από τα… χέρια της ιαπωνικής Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς.

«Λοιπόν, αυτή η δύσκολη στιγμή έφτασε! Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι! Αγάπησα και με αγάπησαν οι ασύγκριτοι, καταπληκτικοί οπαδοί της Σέλτικ! Ευχαριστώ πολύ! Θα είστε για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου! Θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων! Αντίο», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του προς τους φίλους των Κελτών ο Γιακουμάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.