ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η FIFA αποφάσισε να επεκτείνει την αναστολή των συμβολαίων των ξένων παικτών στη Ρωσία και την Ουκρανία

Η διάρκεια θα είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024

Η FIFA αποφάσισε να επεκτείνει την αναστολή των συμβολαίων των ξένων παικτών στη Ρωσία και την Ουκρανία

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται και επηρεάζει και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Η FIFA για να προστατέψει τους ξένους προπονητές και ποδοσφαιριστές τους παρείχε τη δυνατότητα να μπορούν να θέσουν σε αναστολή το συμβόλαιό τους για έναν χρόνο.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του συγκεκριμένου μέτρου για άλλον ένα χρόνο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024 με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Όσοι θέλουν να αναστείλουν τα συμβόλαιά τους θα πρέπει να το κάνουν μέχρι την 1η Ιουλίου 2023.

Τη συγκεκριμένη δυνατότητα δεν έχουν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία αποφάσισαν να φτάσουν, να επιστρέψουν ή να μην εγκαταλείψουν τις δύο χώρες παρά τον πόλεμο και να συνεχίζουν να έχουν συμβόλαιο σε ομάδες.

Κατά την περίοδο αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφή είτε με δανεισμό είτε με πώληση και φυσικά δεν θα μπορούν να υπογράψουν ως ελεύθεροι με αυτή τη φόρμουλα σε ομάδα της Ουκρανίας ή της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή η FIFA θα εξακολουθεί να παρακολουθεί την κατάσταση στη Ρωσία και την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.