ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η μαφία απειλεί τον Λιονέλ Μέσι: Πυροβόλησαν 12 φορές σε κατάστημα της γυναίκας του και άφησαν σημείωμα (φωτό)

Μπλεξίματα για την οικογένεια του Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή

Η μαφία απειλεί τον Λιονέλ Μέσι: Πυροβόλησαν 12 φορές σε κατάστημα της γυναίκας του και άφησαν σημείωμα (φωτό)

Η μαφία του Ροζάριο φέρεται να έχει βάλει στο μάτι τον Αργεντινό σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι. Πυροβόλησαν σε κατάστημα που έχει η οικογένεια της συζύγου του!

Η μαφία στην πόλη Ροζάριο, από την οποία κατάγεται ο Λιονέλ Μέσι έχει βάλει στο στόχαστρο τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Αργεντινή.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, άγνωστοι πυροβόλησαν 12 φορές εναντίον σούπερ μάρκετ, που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Μέσι, ενώ άφησαν απειλητικό μήνυμα για τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Πέμπτης στην Αργεντινή κι έχει σοκάρει τις αρχές και την κοινωνία. Άγνωστοι, λοιπόν, πυροβόλησαν σε σούπερ μάρκετ, επιχείρηση που ανήκει στην οικογένεια της Αντονέλα Ροκούτσο. Άφησαν επίσης απειλητικό σημείωμα για τον Μέσι, που αν είναι γνήσιο φαίνεται ότι οι δράστες ήταν μέλη συμμορίας, που εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών.

«Μέσι σε περιμένουμε. Ο Χαβκίν είναι έμπορος ναρκωτικών και δεν θα σε φροντίσει», αναφερόταν στο μήνυμα. O Πάμπλο Xαβκίν είναι δήμαρχος στο Ροζάριο και έχει «πόλεμο» με τους εμπόρους ναρκωτικών, ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι πολλοί παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν στο Ροζάριο, λόγω της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.