ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στους «16» του Europa League (2-1)

Θριαμβευτική πρόκριση με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στους «16» του Europa League (2-1)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το προβάδισμα που είχε πάρει η Μπαρτσελόνα με το εύστοχο πέναλτι του Λεβαντόβσκι και με τα γκολ των Φρεντ και Άντονι στο δεύτερο μέρος επικράτησε με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Ο Λεβαντόφσκι είχε “παγώσει” το γήπεδο μόλις στο 18ο λεπτό του αγώνα, ανοίγοντας το σκορ για την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Φρεντ ισοφάρισε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και ο Άντονι πέτυχε το “χρυσό” γκολ στο 73′, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και δίνοντας το σκορ πρόκρισης στην ομάδα του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άντεξε στη συνέχεια και πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του Europa League.

Στους “16” προκρίθηκε και η Ρόμα, η οποία ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ και με γκολ των Μπελότι και Ντιπάλα από το πρώτο ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 2-0 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

Τα αποτελέσματα στο Europa League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα 2-1 (συνολικό σκορ 4-3)

Ρόμα – Σάλτσμπουργκ 2-0 (2-1)

Ουνιόν Βερολίνου – Άγιαξ 3-1 (0-0)

Ρεν – Σαχτάρ 1-0 (1-1)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.