ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Μπαρτσελόνα θα χρωστάει χρήματα στον Μέσι μέχρι το 2025

Ο πρόεδρος της ομάδας εξήγησε ότι η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα “χάλασε” από τον ίδιο τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Η Μπαρτσελόνα θα χρωστάει χρήματα στον Μέσι μέχρι το 2025

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον Λιονέλ Μέσι αποκαλύπτοντας ότι η ομάδα του οφείλει ακόμα χρήματα.

Ο Λαπόρτα εξήγησε για μία ακόμη φορά, ότι η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα “χάλασε” από τον ίδιο τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά αποκάλυψε επίσης, ότι οι Καταλανοί του οφείλουν ακόμη χρήματα, από τη θητεία του στην ομάδα.

Ο Λαπόρτα δήλωσε: «Ο Μέσι είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό με την προηγούμενη διοίκηση σχετικά με την πληρωμή του συμβολαίου του και τις αμοιβές του που είχαν μετατεθεί για αργότερα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν εκκρεμότητες προς αυτόν που ολοκληρώνονται το 2025 και πληρώνονται με θρησκευτική ευλάβεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα πρόσθεσε: «Είχαμε μια συμφωνία με τη LaLiga, θα αφιερώναμε μέρος των πόρων που διαθέτουμε στον Μέσι. Το κοινοποιήσαμε στον Χόρχε Μέσι (σ.σ. ο πατέρας του Λιονέλ). Εκείνος μου είπε ότι ο Λίο είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά στο Παρίσι και ότι ήθελε λιγότερη πίεση. Αν ερχόταν σε μας, θα συνέχιζε να έχει πίεση και κατάλαβα την απόφασή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.