Η Παρί κατέκτησε το πρωτάθλημα και ο Νεϊμάρ λέει στους οπαδούς: «Θα βαρεθείτε να με αποδοκιμάζετε»

Η ισοπαλία κόντρα στη Λανς ήταν αρκετή για να δώσει το πρωτάθλημα στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί κατέκτησε το πρωτάθλημα και ο Νεϊμάρ λέει στους οπαδούς: «Θα βαρεθείτε να με αποδοκιμάζετε»

Πρωταθλήτρια Γαλλίας για 10η φορά αναδείχθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Λανς. 

Οι Παριζιάνοι στέφθηκαν πρωταθλητές, με τον Νεϊμάρ να κατακτά τον τίτλο, αλλά όχι και μία θέση στην καρδιά των οπαδών της ομάδας.

Ο Βραζιλάνος σταρ κλήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς το πρόσωπό του κι απάντησε: «Θα βαρεθούν να με αποδοκιμάζουν. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο εδώ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 30χρονος επιθετικός που στο παρελθόν επιθυμούσε την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα έστειλε μήνυμα πως δεν θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Παρισιού. Σε 140 εμφανίσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν έως τώρα, ο Νεϊμάρ μετρά 98 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.