ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Premier League και η EFL απαγορεύουν τις σημαίες του Ισραήλ και της Παλαιστίνης στα γήπεδα της Αγγλίας

Οι δύο Λίγκες έδειξαν διάθεση να τηρήσουν μία ουδέτερη στάση και να αποφευχθούν οι πιθανές εντάσεις και τα πιθανά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς για πολιτικούς λόγους

Η Premier League και η EFL απαγορεύουν τις σημαίες του Ισραήλ και της Παλαιστίνης στα γήπεδα της Αγγλίας

Η Premier League και η EFL (υπεύθυνη για τις τρεις επόμενες, επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας) απαγόρευσαν την παρουσία σημαιών τόσο του Ισραήλ, όσο και της Παλαιστίνης στα γήπεδα της Αγγλίας την προσεχή αγωνιστική.

Οι δύο Λίγκες έδειξαν διάθεση να τηρήσουν μία ουδέτερη στάση και να αποφευχθούν οι πιθανές εντάσεις και τα πιθανά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς για πολιτικούς λόγους. Κάτι ανάλογο είχε αποφασίσει και η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο τελευταίο ματς της Αγγλίας με την Ιταλία στο «Wembley».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον αντίποδα, οι παίκτες, τα επιτελεία και οι διαιτητές θα φορούν μαύρο περιβραχιόνιο, ενώ σε όλα τα γήπεδα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων στη Μέση Ανατολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.