Αρμαγεδδώνας

Η UEFA ζήτησε συγγνώμη από την Τότεναμ για την έλλειψη μεταλλίων στην τελετή απονομής του Europa League

Σον Χέουνγκ-Μιν σήκωσε το τρόπαιο δίχως να φορά το μετάλλιο του θριάμβου στο λαιμό του

Η UEFA ζήτησε συγγνώμη από την Τότεναμ για την έλλειψη μεταλλίων στην τελετή απονομής του Europa League

Ένα απρόοπτο σημάδεψε τη φιέστα της Τότεναμ στον τελικό του Europa League, καθώς η UEFA ζήτησε συγγνώμη για την έλλειψη μεταλλίων κατά την απονομή, αφήνοντας κάποιους από τους νικητές – μεταξύ αυτών και τον αρχηγό της ομάδας, Σον Χέουνγκ-Μιν – χωρίς την ατομική τους διάκριση τη στιγμή της απονομής.

Η Τότεναμ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη, κατακτώντας τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της απονομής, οι τελευταίοι παίκτες στην ουρά – ανάμεσά τους και ο Σον – δεν παρέλαβαν μετάλλιο, καθώς εξαντλήθηκε ο αριθμός των διαθέσιμων.

Ο Νοτιοκορεάτης αρχηγός, μάλιστα, σήκωσε το τρόπαιο δίχως να φορά το μετάλλιο του θριάμβου στο λαιμό του.

«Με μεγάλη μας λύπη, δεν υπήρχαν αρκετά μετάλλια διαθέσιμα στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, λόγω μιας απροσδόκητης απόκλισης στον αριθμό των παικτών», ανέφερε η UEFA την Πέμπτη, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης. «Περισσότερα μέλη της ομάδας – συμπεριλαμβανομένων τραυματιών – συμμετείχαν στην τελετή απ’ ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί».

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία διαβεβαίωσε πως τα εναπομείναντα μετάλλια παραδόθηκαν άμεσα στα αποδυτήρια της Τότεναμ, συνοδευόμενα από επίσημη συγγνώμη για την παράβλεψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.