Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Ιnsidefutbol: Σκέψεις UEFA για μεταφορά του τελικού του Conference League από την Αλβανία στην Ελλάδα

Υπάρχει περίπτωση η UEFA να αλλάξει την έδρα του τελικού και να τη μεταφέρει είτε στην Αθήνα είτε στην Κρήτη

Ιnsidefutbol: Σκέψεις UEFA για μεταφορά του τελικού του Conference League από την Αλβανία στην Ελλάδα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η UEFA σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάρει τον τελικό του Europa Conference League από την Αλβανία και να τον μεταφέρει στην Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Inside Futbol».

Ο τελικός του φετινού Conference League είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο «Arena Kombetare» των Τιράνων, με την αλβανική υποψηφιότητα να κερδίζει αυτές των Γαλλίας, Ελλάδας και Σκοπίων.

Ωστόσο, η UEFA παρακολουθεί την κατάσταση στην Αλβανία, όπου ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Αρμάντ Ντούκα έχει τεθεί σε αναστολή, εν μέσω ανησυχιών για πολιτικές παρεμβάσεις.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.