ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ίντερ: Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες βγάζουν στο «σφυρί» την ιταλική ομάδα για 1,2 δισ. ευρώ

Κατέχουν το 68,55% της μετοχικής σύνθεσης

Ίντερ: Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες βγάζουν στο «σφυρί» την ιταλική ομάδα για 1,2 δισ. ευρώ

Πωλητήριο στο πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ίντερ βάζει η οικογένεια Ζανγκ, μέσω της εταιρίας Suning Holdings Group.

Οι Ζανγκ κατέχουν από το 2016 το 68,55% της μετοχικής σύνθεσης της ομάδας, ενώ όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα ο πρόεδρος των «νερατζούρι» Στίβεν Ζανγκ απευθύνθηκε στον τραπεζικό κολοσσό, Goldman Sachs, ζητώντας να ψάξει στην αγορά για υποψήφιους αγοραστές της ιταλικής ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, σε πρώτη φάση οι Κινέζοι ιδιοκτήτες αξιώνουν ένα ποσό που αγγίζει το 1,2 δις ευρώ, υπογραμμίζοντας πως μέχρι την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας θα διατηρήσουν την ομάδα απόλυτα ανταγωνιστική στη Serie A και σε επίπεδο συμμετοχής στο Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.