ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιράν: Ο Κ.Ρονάλντο καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα γιατί φίλησε και αγκάλιασε μια ανύπαντρη γυναίκα!

Η τιμωρία θα του επιβληθεί αν επισκεφτεί ξανά το Ιράν

Ιράν: Ο Κ.Ρονάλντο καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα γιατί φίλησε και αγκάλιασε μια ανύπαντρη γυναίκα!

Αντιμέτωπος με την απίστευτη -για τα δεδομένα του δυτικού κόσμου- νομοθεσία του Ιράν βρίσκεται ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Σύμφωνα με το δίκτυο «Sharq Emroz», δικηγόροι ζητούν την τιμωρία του 38χρονου σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, καθώς το να αγγίξει μια γυναίκα απαγορεύεται και θεωρείται μοιχεία σύμφωνα με τον ιρανικό νόμο.

Έτσι το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 99 μαστιγώματα, τα οποία θα… δεχτεί  εάν επισκεφτεί ξανά το Ιράν! 

Σύμφωνα με τη Marca, η ποινή θα μπορούσε να συγχωρεθεί από δικαστή «αν οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείξει μεταμέλεια».

Η αγκαλιά και το φιλί με τη Φάτιμα Χαμάμι

Στα μέσα του Σεπτεμβρίου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Αλ Νασρ επισκέφθηκαν το Ιράν για να δώσουν αγώνα με την Περσέπολις στο πλαίσιο του Champions League της Ασίας. Στις 19 του μήνα νίκησαν με 2-0.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία στην Τεχεράνη, ο «CR7» συναντήθηκε με την Ιρανή ζωγράφο Φάτιμα Χαμάμι, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και είναι καθηλωμένη σε αμαξίδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χαμάμι ήταν εκείνη που επεδίωξε την συνάντηση με τον Πορτογάλο επιθετικό καθώς είναι φαν του και ζωγράφισε δύο πορτραίτα του και ήθελε να του τα παραδώσει αυτοπροσώπως. Σε αυτή τη συνάντηση, ο Ρονάλντο αγκάλιασε και φίλησε τη γυναίκα για να την ευχαριστήσει για το δώρο που του έκανε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.