ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιράν: Τερματοφύλακας τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα στο γήπεδο (βίντεο) 

Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 4.400 ευρώ

Ιράν: Τερματοφύλακας τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα στο γήπεδο (βίντεο) 

Ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας της Τεχεράνης Χοσεΐν Χοσεϊνί, τιμωρήθηκε επειδή αγκάλιασε γυναίκα οπαδό της Εστεγκλάλ. 

Το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα στις 12 Απριλίου μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα της Εστεγκλάλ στην πόλη Αράκ με την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 1-0 και στο τέλος του αγώνα μια γυναίκα οπαδός της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να πάρει κάποιο αναμνηστικό από τους ποδοσφαιριστές.

Εκεί οι σεκιούριτι αλλά και οι αστυνομικοί την σταμάτησαν με τον Χοσεϊνί ο οποίος ήταν μπροστά στο σκηνικό να πηγαίνει κοντά της για να την ηρεμήσει…

Ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των ανδρών ασφαλείας οι οποίοι σε δευτερόλεπτα απομάκρυναν τον διεθνή ποδοσφαιριστή και στα αποδυτήρια κλήθηκε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία!

Κι αυτό γιατί στο Ιράν το θεοκρατικό καθεστώς απαγορεύει στους άνδρες να αγγίζουν γυναίκες εκτός του οικογενειακού τους κύκλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά ο Χοσεϊνί γλίτωσε τη φυλάκιση, αλλά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 4.400 ευρώ για «κακή συμπεριφορά προς τους αξιωματούχους του αγώνα» όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.