ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ισπανία: Η στιγμή που ποδοσφαιριστής καταρρέει λόγω καρδιακής προσβολής αλλά επανέρχεται χάρη σε εμφυτεύσιμο απινιδωτή

Ο αμυντικός της Κόρδοβα, Ντράγκισα Γκουντέλι, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της τελευταίας αναμέτρησης της ομάδας του

Ισπανία: Η στιγμή που ποδοσφαιριστής καταρρέει λόγω καρδιακής προσβολής αλλά επανέρχεται χάρη σε εμφυτεύσιμο απινιδωτή

Μια στιγμή που «πάγωσε» τους πάντες σημειώθηκε στον αγώνα ανάμεσα στην Κόρδοβα και την Μελίγια. Ο αμυντικός της Κόρδοβα , Ντράγκισα Γκουντέλι, υπέστη τη δεύτερη καρδιακή προσβολή μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών, καταφέρνοντας ωστόσο να βγει και πάλι νικητής.

Πιο συγκεκριμένα, στο λίγο μετά το 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σέρβος στόπερ και αδερφός του Νεμάνια Γκουντέλι, της Σεβίλλης, κατέρρευσε στο γήπεδο, χάνοντας τις αισθήσεις του. Δευτερόλεπτα αργότερα ωστόσο, ο 26χρονος σηκώθηκε μόνος του και στάθηκε ξανά στα πόδια του, εμφανώς ζαλισμένος.

Αμέσως ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι και ζήτησε από τους γιατρούς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος σώθηκε λόγω ενός εμφυτεύσιμου απινιδωτή που είχε τοποθετήσει πριν από οκτώ μήνες, γνωρίζοντας φυσικά το πρόβλημα που έχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Γκουντέλι είχε χάσει για πρώτη φορά τις αισθήσεις του, πάλι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Οι γιατροί ωστόσο έσπευσαν και τελικά έσωσαν τον Σέρβο, κρατώντας τον στη ζωή. Από τότε, ο αδερφός του επιθετικού της Σεβίλλης, ζει με έναν εμφυτεύσιμο απινιδωτή ο οποίος ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που χθες δεν υπήρξε μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.