Ισραήλ: Σάλος με την προπονητή της εθνικής Κ-21 που χαστούκισε παίκτη εν ώρα αγώνα (βίντεο)

Υπερέβη τα εσκαμμένα

Ισραήλ: Σάλος με την προπονητή της εθνικής Κ-21 που χαστούκισε παίκτη εν ώρα αγώνα (βίντεο)

Το Ισραήλ υποδέχθηκε την Ιρλανδία για τα playoffs του Euro 2023 σε επίπεδο Κ21 και ο προπονητής Γκάι Λουζόν έκλεψε την παράσταση για αρνητικό λόγο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην προπονητής μεταξύ άλλων της Σταντάρ Λιέγης, της Τσάρλτον, της Μακάμπι Χάιφα και της Μπεϊτάρ έκανε παρατηρήσεις σε έναν ποδοσφαιριστή του σε μία διακοπή του αγώνα, ωστόσο υπερέβη τα εσκαμμένα.

Ο εκνευρισμός του για τον Ζιβ Μόργκαν μετατράπηκε σε χαστούκι, με τον κεντρικό αμυντικό της Ιρονί Κιριάτ Σμονά να μην αντιδρά και να συνεχίζει να ακούει τις φωνές του προπονητή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον αγώνα αυτό αγωνίστηκε βασικός και ο Ντορόν Λάιντνερ του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν η πρώτη αλλαγή του Λουζόν στο παιχνίδι στο 62′.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.