Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ιταλία: Aντιπρόεδρος έγινε viral – Eισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στον διαιτητή

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok

Ιταλία: Aντιπρόεδρος έγινε viral – Eισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στον διαιτητή

Το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Απουλίας δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό αλλά κατάφερε να γίνει viral στα social media. 

Στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου της Α’ κατηγορίας η UG Μαντούρια υποδέχθηκε την Τζινόζα με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο ημίχρονο με 1-0.

@gianpaolocalvarese

😳Scena clamorosa allo stadio Dimitri, nella sfida tra Manduria e Ginosa valida per il Girone B di Promozione pugliese. L’arbitro, Celi di Bari, espelle la vice presidentessa del Manduria, col risultato sullo 0-1. In tutta risposta, lei scende in campo e fa il dito medio al direttore di gara 🫣 🧐 Secondo voi quale sanzione dovrebbe essere comminata per un dirigente dopo un comportamento del genere? 🎥La Voce di Manduria

♬ suono originale – Gianpaolo Calvarese

Στις αρχές του Β’ ημιχρόνου η Μαντούρια ισοφάρισε αλλά το γκολ ακυρώθηκε με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται, αλλά την αντιπρόεδρο του συλλόγου Έλσα Οκιλούπο να χαρίζει ένα απίθανο στιγμιότυπο που ήταν για γέλια και για κλάματα.

Με μια πράσινη ολόσωμη φόρμα (στα χρώματα της ομάδας) και τις ψηλοτάκουνες γόβες της η Οκιλούπο πήγε στον βοηθό διαιτητή ζητώντας του να δει το βίντεο (;) για να πάρει πίσω την ακύρωση του γκολ, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης Ματία Τσέλι να την αποβάλλει.

Η αντίδραση της Οκιλούπο; Αφού ξεκίνησε για τα αποδυτήρια, γύρισε στη μέση του γηπέδου και απευθυνόμενη στον διαιτητή του είπε διάφορα «γαλλικά» σηκώνοντας και τα δύο μεσαία δάχτυλα των χεριών της.

Προφανώς και δεν ήθελε να του δείξει μ’ αυτήν τη χειρονομία ότι το σκορ έπρεπε να είναι… 1-1.

Αρκετές ώρες αργότερα κι αφού το βίντεο με τη χειρονομία της είχε γίνει viral η Οκιλούπο ζήτησε μέσω social media «συγνώμη για τη συμπεριφορά μου», υπενθυμίζοντας όμως ότι την περσινή χρονιά δεν είχε δεχθεί καμία παρατήρηση (!), ενώ κατήγγειλε ότι το βίντεο διαδόθηκε από τους εχθρούς της προκειμένου να την διασύρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.