ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Πρόεδρος ομάδας εισέβαλε με μπαστούνι και αποχώρησε με ηλεκτρικό πατίνι (βίντεο)

Τον απέβαλε ο διαιτητής

Ιταλία: Πρόεδρος ομάδας εισέβαλε με μπαστούνι και αποχώρησε με ηλεκτρικό πατίνι (βίντεο)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Λέκο με την Πορντενόνε, σε ματς για τις μικρότερες κατηγορίες της Ιταλίας. 

Οι δύο ομάδες διεκδικούν την άνοδο στη Serie B, μέσω των μπαράζ της Γ’ Εθνικής στην Ιταλία.

Η πρώτη αναμέτρηση διεξήχθη στην έδρα της Λέκο και δεν είχε σκορ μέχρι το 87ο λεπτό όταν ο διαιτητής της αναμέτρηση καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Πορντενόνε.

Η απόφαση του ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, με τον πρόεδρο της ομάδας, Πάολο Ντι Νούνο να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με το μπαστούνι του (αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι).

Ο ρέφερι τον απέβαλε, όπως ήταν φυσικό, αλλά επειδή η φυσούνα για τα αποδυτήρια ήταν από την άλλη πλευρά πήρε ένα ηλεκτρικό πατίνι για να αποχωρήσει! Στην πορεία προς τα αποδυτήρια ο Ντι Νούνο πέρασε μπροστά από τη μια εστία κι είχε μια σύντομη κουβέντα με τον τερματοφύλακα της Πορντενόνε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.