ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ήττα με 2-1 για την Τότεναμ από τη Γουλβ

Στην 12η αγωνιστική της Premier League

Ήττα με 2-1 για την Τότεναμ από τη Γουλβ

Με 2-1 ηττήθηκε η Τότεναμ από τη Γουλβ, στο εκτός έδρας παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της Premier League.

Στις καθυστερήσεις δέχθηκε δύο γκολ και γνώρισε την πρώτη της ήττα (2-1) στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει την ευκαιρία να πάει στο +4 την Κυριακή (12/11).

Οι Λονδρέζοι ήταν αήττητοι στη φετινή Premier League, ήταν στο -1 από τη Σίτι και ετοιμάζονταν να ανέβουν στην κορυφή με 30 βαθμούς αφού με γκολ του Τζόνσον στον 3ο λεπτό ήταν μπροστά με 1-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουλβς και κρατούσαν το αποτέλεσμα μέχρι και το 90′. Στις καθυστερήσεις, όμως, όλα άλλαξαν.

Στο 91′ ο Σαράμπια, μετά την ασίστ του Κούνια, έκανε το 1-1 και στο 97′, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Σαράμπια από σκόρερ έγινε δημιουργός και έδωσε την πάσα στον Λεμινά για το 2-1. Έτσι, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή Premier League και κινδυνεύει πλέον να βρεθεί στο -4 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή (12/11) την Τσέλσι και ξέρει, πλέον, ότι έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την Τότεναμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.