ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Εμπαπέ: Έκανε γνωστό στην Παρί Σεν Ζερμέν πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα

Ο Γάλλος αστέρας δεν έχει γνωστοποιήσει τίποτα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Κ.Εμπαπέ: Έκανε γνωστό στην Παρί Σεν Ζερμέν πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι έτοιμος να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα ενημέρωσε την διοίκηση της ομάδας ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.

Ο Γάλλος αστέρας δεν έχει γνωστοποιήσει τίποτα για το μέλλον του ή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως η πρόθεσή του να μετακομίσει από το Παρίσι έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πλευρές.

Μετά το ρεπορτάζ της Athletic που τονίζει ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο ως ελεύθερος, ο έγγυρος δημοσιογράφος Fabrizio Romano έγραψε πως «Η απόφαση είναι 100% επιβεβαιωμένη, ενώ ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Nasser Al Khelaifi. PSG και Εμπαπέ θα επικοινωνήσουν μαζί για την αποχώρηση του Κιλιάν τους επόμενους μήνες».

Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του 25χρονου με την Παρί λήγει το καλοκαίρι και παρόλο που υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο, ο παίκτης δεν θα την επιλέξει για να συνεχίσει αλλού το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι μετά από αυτή την είδηση γίνεται κατανοητό ότι πολλοί σύλλογοι θα ετοιμάσουν πλουσιοπάροχες προτάσεις για να προσελκύσουν τον ταλαντούχο Γάλλο επιθετικό, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε επικοινωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης στο παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.