ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κ.Γκαλτιέ: Στην «αντεπίθεση» ο προπονητής της Παρί – «Μεγάλωσα με τη διαφορετικότητα, αποφάσισα να κινηθώ νομικά»

Ο Γάλλος τεχνικός αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει κάνει το οποιοδήποτε ρατσιστικό σχόλιο και προανήγγειλε μηνύσεις

Κ.Γκαλτιέ: Στην «αντεπίθεση» ο προπονητής της Παρί – «Μεγάλωσα με τη διαφορετικότητα, αποφάσισα να κινηθώ νομικά»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αρνήθηκε ότι είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προπονητής της Νις, καθώς η εισαγγελία της Νίκαιας ξεκίνησε σήμερα (14/4) προκαταρκτική έρευνα για «διακρίσεις λόγω καταγωγής και θρησκείας».

«Αποφάσισα να κινηθώ νομικά εναντίον όσων παραβίασαν την τιμή μου και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με την έναρξη έρευνας», είπε ο Γκαλτιέ σε συνέντευξη Τύπου πριν από τη αυριανή (15/4) αναμέτρηση με τη Λανς.

«Όπως πολλοί από εσάς, έμεινα έκπληκτος από τα σχόλια που μου αποδόθηκαν και τα οποία μεταδόθηκαν με ανεύθυνο τρόπο», πρόσθεσε ο Γκαλτιέ. «Μεγάλωσα με τη διαφορετικότητα, μεγάλωσα για να σέβομαι τους άλλους ανεξάρτητα από την καταγωγή, το χρώμα ή τη θρησκεία τους».

Η Παρί Σεν Ζερμέν είπε ότι υποστήριξε τον προπονητή της: «Η Παρί Σεν Ζερμέν υποστηρίζει τον Κριστόφ Γκαλτιέ και εύχεται το δικαστικό σύστημα να ρίξει φως στην αλήθεια σχετικά με τις σοβαρές κατηγορίες εναντίον του προπονητή μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η γαλλική ομάδα.

Αρκετοί προπονητές της Ligue 1 και ποδοσφαιριστές που έπαιξαν υπό τον Γκαλτιέ υποστηρίζουν τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν:
«Δούλεψα με τον Γκαλτιέ και δεν ένιωσα ποτέ αρνητική συμπεριφορά από αυτόν σχετικά με τη θρησκεία ή την εθνικότητά μου. Είναι σπουδαίος προπονητής καθώς και σπουδαίος άνθρωπος», είπε ο Τούρκος επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ, ένας μουσουλμάνος που κέρδισε τον τίτλο της Ligue 1 με τη Λιλ το 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.