ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ρονάλντο: Δεν είναι μέσα στους 10 κορυφαίους παίκτες του 2023 – Έβαλε τα γέλια όταν το έμαθε (φώτο)

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ

Κ.Ρονάλντο: Δεν είναι μέσα στους 10 κορυφαίους παίκτες του 2023 – Έβαλε τα γέλια όταν το έμαθε (φώτο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι μέσα στην λίστα με τους 10 κορυφαίους παίκτες του 2023.

Μπορεί ο Πορτογάλος επιθετικός να πέτυχε 53 γκολ και να είναι ο κορυφαίος σκόρερ του 2023 αλλά παίζει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και αυτό «υποχρέωσε» την διεθνή ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου να τον αφήσει εκτός δεκάδας.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ακολουθεί στο Νο2 ο Κιλιάν Εμπαπέ και στο Νο3 ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Πορτογάλος έμαθε για την απουσία του από τη λίστα και έβαλε τα… γέλια. Συγκεκριμένα απάντησε σε σχετικό post στα social media βάζοντας  τρία emoji γέλιου, δείχνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο πως βρίσκει αστεία τη συγκεκριμένη επιλογή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.