ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κ.Ρονάλντο για το Μουντιάλ: «Όνειρό μου ένας τελικός Πορτογαλία-Βραζιλία» (βίντεο)

«Είναι ενδιαφέρον που γίνεται στα μέσα της σεζόν, είναι μια πρόκληση διαφορετική»

Κ.Ρονάλντο για το Μουντιάλ: «Όνειρό μου ένας τελικός Πορτογαλία-Βραζιλία» (βίντεο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται με το… ένα πόδι εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι έτοιμος για την 5η συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο και ταξίδεψε στο Κατάρ με όνειρο να κερδίσει τον μοναδικό τίτλο που λείπει από την τεράστια καριέρα του.

Ο Πορτογάλος που έχει γαστρίτιδα και δεν θα παίξει στο φιλικό της Πορτογαλίας με την Νιγηρία μίλησε προ ημερών στο LiveScore για το τι περιμένει από το Μουντιάλ αλλά και για το μεγάλο του όνειρο:

«Το Μουντιάλ είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στον κόσμο. Το ονειρεύομαι. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά τα όνειρα είναι δωρεάν, γι’ αυτό και ονειρεύομαι όλη την ώρα.

Αστειεύομαι με τον Καζεμίρο και του λέω ότι ο τελικός θα είναι Πορτογαλία – Βραζιλία. Ουάου, θα ήταν ένα όνειρο. Κατά τη γνώμη μου θα ήταν ίσως το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αισθάνομαι καλά. Είναι ενδιαφέρον που γίνεται στα μέσα της σεζόν, είναι μια πρόκληση, διαφορετική, αλλά κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι θα είναι καλό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, θα είναι το πέμπτο μου Μουντιάλ».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.