ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καρίμ Μπενζεμά: Εγκλωβισμένος στον Μαυρίκιο λόγω τυφώνα – Στο «κόκκινο» οι σχέσεις του με Αλ Ιτιχάντ

Ο Γάλλος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το προπονητικό καμπ στο Ντουμπάι και πληθαίνουν οι φήμες για την επιστροφή του στην Ευρώπη

Καρίμ Μπενζεμά: Εγκλωβισμένος στον Μαυρίκιο λόγω τυφώνα – Στο «κόκκινο» οι σχέσεις του με Αλ Ιτιχάντ

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ένα από τα τελευταία λαμπερά αποκτήματα της Saudi Pro League, ωστόσο ο Γαλλοαλγερινός δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της σπουδαίας καριέρας του.

Η κακή αγωνιστική του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων με την Αλ Ιτιχάντ προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στους οπαδούς του συλλόγου, με τον ίδιο να κλείνει όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Κι ενώ φαινόταν ότι είχε επέλθει η ηρεμία, ο κάτοχος της χρυσής μπάλας δεν εμφανίστηκε ως όφειλε την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στο Ντουμπάι όπου θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία δίνοντας και φιλικούς αγώνες.

Επισήμως ο σύλλογος ανέφερε ότι ο Μπενζεμά βρίσκονταν στον Άγιο Μαυρίκιο όταν ένας τυφώνας χτύπησε το νησί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκεί και μόλις μπορέσει θα αναχωρήσει για το Ντουμπάι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο η κατάσταση στις σχέσεις των δύο πλευρών παραμένει περίπλοκη με τις φήμες να εμφανίζουν την Ολιμπίκ Λιόν να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του (εκεί ξεκίνησε την καριέρα του) καθώς κι ο ίδιος φαίνεται να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να αφήσει την Ρεάλ για τη Σαουδική Αραβία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.