ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καρίμ Μπενζεμά: Ο ατζέντης του αποκαλύπτει τις εξετάσεις που δείχνουν ότι μπορούσε να παίξει στο Μουντιάλ

Ο ατζέντης του Μπενζεμά, Καρίμ Ντιαζιρί, «έριξε λάδι στη φωτιά» της διαμάχης του πελάτη του με την Εθνική Γαλλίας και τον Ντιντιέ Ντεσάν

Καρίμ Μπενζεμά: Ο ατζέντης του αποκαλύπτει τις εξετάσεις που δείχνουν ότι μπορούσε να παίξει στο Μουντιάλ

Ο Καρίμ Ντιαζιρί ατζέντης του κατόχου της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες του τραυματισμού του Γάλλου στραίκερ από τις εξετάσεις που έγιναν στο Κατάρ μετά τον τραυματισμό που υπέστη και που τον έθεσε οριστικά εκτός διοργάνωσης.

Το έκανε με το ακόλουθο μήνυμα, το οποίο τροφοδοτεί την αντιπαράθεση του παίκτη με τον ομοσπονδιακό κόουτς της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν. «Το βάζω εδώ, αλλά πριν από αυτό συμβουλεύτηκα τρεις ειδικούς που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση ότι ο Μπενζεμά θα μπορούσε να είναι έτοιμος από τη φάση των “16” να είναι, τουλάχιστον, στον πάγκο. Γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;», ρωτά με σαφή υπαινιγμό προς τον προπονητή των «τρικολόρ».

Θυμίζουμε ότι ρεπορτάζ της ισπανικής «Marca» είχε αναφέρει στις 13 Δεκεμβρίου ότι ο Μπενζεμά θα μπορούσε να έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάν να προχωρήσει χωρίς τον πολύπειρος επιθετικό μπορεί να θεωρηθεί βιαστική υπό το φως της διαδικασίας ανάρρωσης του ποδοσφαιριστή, που τραυματίστηκε σε προπόνηση στη Γαλλία στις 19 Νοεμβρίου. Για τον παίκτη είχε οριστεί περίοδος αποθεραπείας τριών εβδομάδων, η οποία έληξε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η Γαλλία έπαιξε τον αγώνα της για τους 16 της διοργάνωσης με την Πολωνία στις 4, ενώ ο Καρίμ, μετά τη συντόμευση των προθεσμιών, απόλαυσε λίγες ημέρες ρεπό στο Ρεϊνιόν, αφού αποκλείστηκε από τον προπονητή του. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε διακοπές σε άριστη κατάσταση. Αυτό έγινε στις 29 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που ο Ντεσάν απέκλεισε οριστικά την επιστροφή του στο Κατάρ.

Μια διαμάχη που έληξε με το αντίο του Καρίμ στην εθνική ομάδα.

https://twitter.com/KDjaziri/status/1607427236759478272?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1607427236759478272%7Ctwgr%5E17d7cc59c4f0a89e19d70d1e213cc772b8dd3b9f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1322625%2Fkarim-benzema-o-atzedis-tou-dimosieuse-exetaseis-pou-deihnoun-oti-borouse-na-paixei-sto-moudial%2F

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.