ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταγγελία στη FIFA κατά της Ρεάλ για τον K.Εμπαπέ σκέφτεται να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν

Οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι πεπεισμένοι, ότι ο παίκτης και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη ολοκληρώσει συμφωνία

Καταγγελία στη FIFA κατά της Ρεάλ για τον K.Εμπαπέ σκέφτεται να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν

Ενοχλημένη από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής στην FIFA, κυρίως λόγω της στάσης που τηρεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γαλλίας, είναι πεπεισμένοί, ότι ο Εμπαπέ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη ολοκληρώσει μια συμφωνία για υπογραφή το επόμενο καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με μερίδα του γαλλικού Τύπου, αυτό όντως ισχύει, ωστόσο, δεδομένων των κανόνων της μεταγραφικής αγοράς, ένας παίκτης στο τέλος του συμβολαίου μπορεί να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον μελλοντικό νέο του σύλλογο, την 1η Ιανουαρίου και όχι νωρίτερα ή με την συμφωνία του ιδιοκτήτη συλλόγου. Πρόκειται για έναν θεωρητικό κανόνα, που σπάνια γίνεται σεβαστός.


Και ακριβώς πάνω σ’ αυτό σχεδιάζει να βασισθεί η διοίκηση της Παρί ΣΖ, προκειμένου να καταγγείλει την Ρεάλ Μαδρίτης στην FIFA. Μια δράση που επίσης σπάνια αποδίδει καρπούς.

Η «Daily Telegraph» και η ισπανική εφημερίδα «Sport» εξηγούν σε κάθε περίπτωση, ότι ο γαλλικός σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής και ως αποτρεπτικό παράγοντα, για να πιέσει την Ρεάλ Μαδρίτης να μην δράσει από αυτήν την μεταγραφική περίοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η «Telegraph» εξηγεί ότι εάν η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωνε ένα μεγάλο ποσό για τον Εμπαπέ, τότε η Μπαρτσελόνα θα προχωρούσε σε καταγγελία για το οικονομικό fair play.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.