ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κερτ Ζουμά: Δημοσιοποίησε βίντεο που κλωτσάει την γάτα του και καταδικάστηκε σε κοινωνική εργασία 180 ωρών

Παράλληλα του απαγορεύετηκε να έχει γάτα για τα επόμενα 5 χρόνια

Κερτ Ζουμά: Δημοσιοποίησε βίντεο που κλωτσάει την γάτα του και καταδικάστηκε σε κοινωνική εργασία 180 ωρών

Ένα βίντεο που είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο το οποίο έδειχνε τον Κερτ Ζουμά να κλωτσάει τη γάτα του είχε προκαλέσει από την αρχή αντιδράσεις, με τον Γάλλο αμυντικό της Γουέστ Χαμ να οδηγείται τελικά στο δικαστήριο, όπου καταδικάστηκε σε 180 ώρες κοινωνικής εργασίας και παράλληλα τού απαγορεύεται να έχει γάτα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Ζουμά είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 250.000 λιρών από τη Γουέστ Χαμ, η οποία είχε κάνει γνωστό ότι τα χρήματα θα δοθούν σε οργανώσεις που προασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων. Αυτό, όμως, δεν ήταν το τέλος της όλης υπόθεσης, αφού ο Γάλλος αμυντικός έπρεπε και να δικαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση του δικαστηρίου, τελικά, ήταν η καταδίκη του 27χρονου ποδοσφαιριστή σε 180 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ για την επόμενη 5ετία δεν έχει το δικαίωμα να έχει γάτα στην κατοχή του. Παράλληλα, σε 140 ώρες κοινωνικής εργασίας καταδικάστηκε ο αδερφός του, ο οποίος ήταν και αυτός που τραβούσε το βίντεο που διέρρευσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.