ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κιλιάν Μπαπέ: «Αν ήξερα τι θέλω γιατί να καθυστερώ;»

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ πολλά θα κριθούν από το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σεζόν για την Παρί Σεν Ζερμέν

Κιλιάν Μπαπέ: «Αν ήξερα τι θέλω γιατί να καθυστερώ;»

Ο χρόνος άλλαξε και το σίριαλ του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι, έχει δικαίωμα να διαπραγματευθεί από τώρα με την επόμενη ομάδα που θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του. Ο ίδιος, πάντως, είπε πως το μέλλον του είναι στον… αέρα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας ξεπερνώντας με 2-0 την Τουλούζ και ο Κιλιάν Μπαπέ μίλησε στους δημοσιογράφους και φυσικά το αν έχει πάρει απόφαση για το τί θα κάνει βρέθηκε στο επίκεντρο.

«Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Με τη συμφωνία που έκανα με τον πρόεδρο αυτό το καλοκαίρι, όποια κι αν ήταν η απόφασή μου, καταφέραμε να προστατεύσουμε όλες τις πλευρές και να διατηρήσουμε την ηρεμία του συλλόγου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε ο Γάλλος επιθετικός και συνέχισε: «Το 2022 δεν ήξερα τι θα κάνω μέχρι τον Μάιο. Τώρα αν ήξερα τι θέλω να κάνω, γιατί να το καθυστερώ; Δεν θα είχε νόημα».

Ο Μπαπέ στο συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει την επιλογήνα επεκτείνει την παραμονή του στο κλαμπ για έναν ακόμη χρόνο, αλλά έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα γίνει χρήση αυτού του όρου.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται περισσότερο για να τον κάνουν δικό τους, αφού το περιβάλλον του έχει αφήσει την πόρτα ανοικτή και στις δύο ομάδες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, βέβαια, μπορεί να του προσφέρει τα περισσότερα χρήματα, όχι πως οι άλλες δύο δεν θα του έδιναν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Το περιβάλλον του παίκτη είναι διχασμένο σχετικά με το μέλλον του. Άλλοι από τον στενό του κύκλο θέλουν να φύγει από τη Γαλλία κι άλλοι να παραμείνει.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ πολλά θα κριθούν από το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σεζόν για την Παρί Σεν Ζερμέν ιδίως στο Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.