ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κώστας Τσιμίκας: Ανανέωσε επίσημα το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ

«Είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε ο αριστερός μπακ

Κώστας Τσιμίκας: Ανανέωσε επίσημα το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2027, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Μέρσεισαϊντ.

«Ο αριστερός μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο στο προπονητικό κέντρο AXA τη Δευτέρα, επεκτείνοντας την παραμονή του στην ομάδα στην οποία εντάχθηκε από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2020», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Λίβερπουλ.

Ο Τσιμίκας δήλωσε στο Liverpoolfc.com: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Αισθάνομαι ότι όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έκανα, [ότι] όλα αποδίδουν. Αλλά αυτό με κρατάει πλήρως κινητοποιημένο για τη συνέχεια.

Όπως έχω πει σε πολλές, πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πολλά, πολλά πράγματα να πετύχει και ήθελα να είμαι από το πρώτο λεπτό μέρος αυτού».

Από τότε που υπέγραψε στη Λίβερπουλ, ο Τσιμίκας έχει 63 συμμετοχές και 12 ασίστ.

Ο Έλληνας διεθνής σκόραρε το καθοριστικό πέναλτι για να σφραγίσει τη νίκη των Reds στον τελικό του Emirates FA Cup εναντίον της Τσέλσι το 2022, έχοντας παίξει σε πέντε από τις έξι αναμετρήσεις της ομάδας του στη διοργάνωση.

Γνωστός από τους οπαδούς με το προσφιλές όνομα «Greek Scouser», ο Τσιμίκας βοήθησε επίσης την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κατακτήσει το Carabao Cup το 2021-22 και περιέγραψε τους στόχους του κατά τη διάρκεια του νέου του συμβολαίου.

Ο 27χρονος είπε: «Περισσότερη επιτυχία, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, να κερδίζω τρόπαια, να είμαι αφοσιωμένος σε κάθε κατάσταση, να είμαι μέρος όλων αυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να κερδίσει περισσότερα τρόπαια και θα το επιδιώξουμε. Όλοι, νομίζω, είναι 100% εκεί [και] συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια και όλοι είναι έτοιμοι να πετύχουν μεγάλα πράγματα στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.