ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κράξιμο» σε Νεϊμάρ: «Ήταν σε πάρτι και χόρευε σάμπα – Αυτό δείχνει πόσο πόνεσε για τον Πελέ»

Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος Καζαγκράντε «έκραξε» τον Νεϊμάρ και τον Κακά για την απουσία τους από την κηδεία του Πελέ

«Κράξιμο» σε Νεϊμάρ: «Ήταν σε πάρτι και χόρευε σάμπα – Αυτό δείχνει πόσο πόνεσε για τον Πελέ»

Συζητήθηκε η απουσία του Νεϊμάρ από την κηδεία του Πελέ, καθώς σε αυτή, όπως έγινε γνωστό τον εκπροσώπησε ο πατέρας του.

Πάνω από 230.000 άτομα πήγαν στο «Βίλα Μπελμίρο», το γήπεδο της Σάντος, για να αποχαιρετήσουν τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου.

Από την κηδεία έλειψαν κι άλλοι επιφανείς βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Κακά και αυτή ήταν η αφορμή για τον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό, Βάλτερ Καζαγκράντε να κράξει τους συμπατριώτες του.

«Οι πέντε φορές πρωταθλητές πρέπει να ενωθούν για να τιμήσουν τον Πελέ. Πού είναι ο Κακά, που είπε ότι οι Βραζιλιάνοι δεν αναγνωρίζουν τα είδωλά τους;

Λοιπόν, Κακά, μετά από αυτό που είδαμε ήταν ξεκάθαρο ότι εσύ είσαι αυτός που δεν αναγνωρίζει τα μεγάλα είδωλα» είπε ο Βάλτερ Καζαγκράντε και στη συνέχεια στράφηκε κατά του Νεϊμάρ.

«Τον εκπροσωπούσε ο πατέρας του, αλλά τα ξημερώματα ήταν σε ένα πάρτι και χόρευε σάμπα, αυτό δείχνει όλο τον πόνο που ένιωσε για τον θάνατο του βασιλιά Πελέ».

Η σορός του Πελέ θα αναπαυθεί σε ένα μαυσωλείο ειδικά σχεδιασμένο για αυτόν: 200 τ.μ., που θυμίζει γήπεδο ποδοσφαίρου, με τον συνθετικό χλοοτάπητα και τις φωτογραφίες του, όπως επιβεβαίωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) ο υπεύθυνος επικοινωνίας του νεκροταφείου.

Το δωμάτιο που αγόρασε ο ίδιος ο Πελέ πριν από 19 χρόνια, βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου και προορίζεται να γίνει τόπος προσκυνήματος.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε το 2003 ότι ήθελε να ξεκουραστεί σε αυτό το μέρος γιατί «δεν έμοιαζε με νεκροταφείο» και θα του έφερνε «πνευματική ειρήνη και ηρεμία», όπως ανέφερε ο βραζιλιάνικος Τύπος τις τελευταίες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.