Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είχα πολλές προτάσεις από Ευρώπη και αλλού όμως τελείωσα τη δουλειά μου εκεί» (βίντεο)

«Δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος. Για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είχα πολλές προτάσεις από Ευρώπη και αλλού όμως τελείωσα τη δουλειά μου εκεί» (βίντεο)

Η έδρα της Αλ Νασρ γέμισε από ανυπόμονους οπαδούς, με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία να παρουσιάζει τον κορυφαίο παίκτη στην Ιστορία της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου.

Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γέμισαν το «Mrsool Park», για μια παρουσίαση ενός… ποδοσφαιρικού αστεριού. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Πριν εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας την εμφάνιση της νέας του ομάδας και την… αποθέωση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Αλ Νασρ και αποκάλυψε ότι είχε πολλές προτάσεις από την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη, όμως προτίμησε την πρόκληση των Σαουδαράβων.

“Ήταν μια μεγάλη απόφαση στη ζωή μου. Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε. Έπαιξα στις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη. Τώρα έχω μια νέα πρόκληση στην Ασία. Ο σύλλογος μου έδωσε την ευκαιρία, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη γενιά, τα νεαρά παιδιά, τις γυναίκες. Είναι μια πρόκληση, αλλά είμαι χαρούμενος”, δήλωσε αρχικά.

“Είμαι χαρούμενος από τη χθεσινή υποδοχή, ήταν καταπληκτική. Αισθάνομαι καλά εδώ. Είμαι περήφανος. Για μένα είναι μια τεράστια ευκαιρία, όχι μόνο ποδοσφαιρική, αλλά και για να αλλάξω τη νοοτροπία της νέας γενιάς.

Είχα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά και από Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, ακόμα και από Πορτογαλία. Τις άφησα για να επιλέξω αυτήν. Για μένα είναι ωραία πρόκληση. Ξέρω τι θέλω. Είναι πρόκληση για μια αλλαγή, για κάτι διαφορετικό. Θέλω να δείξω μια διαφορετική οπτική της χώρας και του συλλόγου μου”.

“Πολλοί μιλούν και λένε τη γνώμη τους, αλλά δεν ξέρω ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 10-15 χρόνια όλες οι ομάδες είναι έτοιμες να αρπάξουν την ευκαιρία τους. Το είδαμε και στο Μουντιάλ, όπου είχαμε πολλές εκπλήξεις.

Οι αφρικανικές ομάδες, οι Κοσταρικανοί έκαναν καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Η εξέλιξη του ποδοσφαίρου είναι τέτοια”.

“Δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος. Για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Γνωρίζω ότι η λίγκα είναι ανταγωνιστική. Είδα πολλά παιχνίδια. Ελπίζω ο προπονητής να θέλει να παίξω και να με βάλει. Είμαι ποδοσφαιριστής.

Είμαι πολύ καλά που είμαι εδώ. Έσπασα όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη, θέλω να κάνω το ίδιο κι εδώ. Η ευκαιρία είναι μοναδική, εγώ είμαι μοναδικός, οπότε όλα είναι φυσιολογικά. Ήρθα για να νικήσω, να παίξω, να απολαύσω και να είμαι μέρος της επιτυχίας της χώρας”.

Όσο για τον προπονητή του, Ρουντί Γκαρσιά, είπε: “Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία, ένας θρύλος. Είμαι βέβαιος ότι για το πρωτάθλημα και τη χώρα είναι φανταστικό που ήρθε να παίξω για εμάς.

Έχω δει στην καριέρα μου σπουδαίους παίκτες όπως ο Ρονάλντο και γνωρίζω ότι είναι οι πιο εύκολοι να τους προπονήσεις, αφού θα πούμε λίγα πράγματα και θα είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι τι θα γίνει στο γήπεδο”.

Σε δύο περιπτώσεις οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τη συνέντευξη Τύπου άρχισαν να φωνάζουν “siu” και αποθέωσαν τον Ρονάλντο κατά την αποχώρησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.