ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Προσφέρθηκε να γυρίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρόερδος της Ρεάλ είναι ήδη γνωστό πως δεν είναι υπέρ των επιστροφών

Κριστιάνο Ρονάλντο: Προσφέρθηκε να γυρίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με την καταλανική Sport άτομα από το περιβάλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο έκαναν… άνοιγμα προς την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Οι σχέσεις του 37χρονου Πορτογάλου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο μετά την συνέντευξη που έκανε με τον Πιρς Μόργκαν κι αυτά που είπε για τους «κόκκινους διαβόλους».

Έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει ακόμα σκέψεις και για να τον αφήσει ελεύθερο.

Μ’ αυτή την καταστάση λοιπόν να επικρατεί άνθρωποι του περιβάλλοντός του πρότειναν στην Ρεάλ Μαδρίτης την επιστροφή του στην ισπανική ομάδα για έξι μήνες, όταν εκείνη ξεκίνησε να ψάχνει δεύτερο επιθετικό εξαιτίας των ανησυχίων που υπήρξαν για τους τραυματισμούς του Μπενζεμά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήθελε να επιστρέψει στην «βασίλισσα» και διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος όμως δεν είναι υπέρ των επιστροφών ενώ θα έπρεπε ο Πορτογάλος να δεχθεί κι έναν «δεύτερο» ρόλο, κάτι με το οποίο φάνηκε πως έχει πρόβλημα, τουλάχιστον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.