ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Χρυσές» οι αναρτήσεις του στο Instagram – Κερδίζει 3,5 εκατ. δολάρια για κάθε post!

Στη δεύτερη θέση ο σταρ της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Χρυσές» οι αναρτήσεις του στο Instagram – Κερδίζει 3,5 εκατ. δολάρια για κάθε post!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του Κατάρ πλησιάζει και με αφορμή τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε έρευνα με τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο των social media.

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι με διαφορά ο Νο1 στον κόσμο του Instagram έχοντας 480.000.000 ακόλουθους.

Πιο σημαντικό από αυτό, είναι το γεγονός ότι κάθε του post κοστίζει κατά μέσο όρο 3,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους αναλυτές της «Nielsen Sports»!

Στη δεύτερη θέση ο σταρ της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ακολουθείται από 360 εκατομμύρια άτομα – αύξηση 38% τους τελευταίους 12 μήνες – και κάθε ανάρτησή του κοστίζει 2,6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο συμπαίκτης του CR7 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, είναι ο Άγγλος παίκτης με τη μεγαλύτερη επιρροή, ενώ ο «Γκάβι» είναι το ανερχόμενο «αστέρι» με αύξηση 5.165% στους ακόλουθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι κατατάξεις αυτές βασίζονται στο εργαλείο μέτρησης επιρροής της Nielsen, το οποίο αξιολογεί τους συνολικούς ακόλουθους, την αύξησή τους, το ποσοστό αφοσίωσης και τη μέση αξία της επωνυμίας ανά ανάρτηση στο Instagram για να δώσει μια συνολική αξία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.