ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κροατία: Παίκτης εκνευρίστηκε στην αποβολή του και… έσκισε τις κάρτες του διαιτητή (βίντεο)

Δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα

Κροατία: Παίκτης εκνευρίστηκε στην αποβολή του και… έσκισε τις κάρτες του διαιτητή (βίντεο)

Απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα σε παιχνίδι του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Κροατίας.

Στον αγώνα της Ίστρια με την Ριέκα ο διαιτητής απέβαλε στο 90′ με 2η κίτρινη κάρτα τον Άντε Έρτσεγκ. Εκείνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και όρμηξε για να αρπάξει το σημειωματάριο του διαιτητή, το οποίο και έσκισε!

Εν συνεχεία έφυγε για τα αποδυτήρια βγάζοντας και τη φανέλα του!

Η Ίστρια που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες έχασε με 2-0 στην έδρα της.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.