Κύπελλο Αγγλίας: Άνοιξε τα «φτερά» της η Τσέλσι για τον τελικό μετά το 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας

Στον τελικό την περιμένει ήδη η Λίβερπουλ μετά την νίκη της επί της Μάντσεστερ Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Άνοιξε τα «φτερά» της η Τσέλσι για τον τελικό μετά το 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας

Η Τσέλσι επικράτησε άνετα με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο μεγάλο τελικό για τον τίτλο της διοργάνωσης.

Οι «μπλε» του Λονδίνου ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά χρειάστηκε να φθάσουμε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης για να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Λόφτους Τσικ μέσα από την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 75′ «καθάρισαν» όμως οριστικά το ματς, με τον Μάουντ να κάνει ωραία ενέργεια και άψογο πλασέ για το δεύτερο γκολ της Τσέλσι στην αναμέτρηση, που «σφράγισε» ουσιαστικά και τη νίκη πρόκριση της ομάδας του στον τελικό. Εκεί περιμένει ήδη η Λίβερπουλ, μετά τη χθεσινή (16/04) νίκη της επί της Μάντσεστερ Σίτι, στον έτερο ημιτελικό του FA Cup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.