ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Κύπελλο Αγγλίας: Νίκη με 2-1 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σίτι

Κατέκτησε το 13ο τρόπαιο

Κύπελλο Αγγλίας: Νίκη με 2-1 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σίτι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι, για την οποία μείωσε ο Ντοκού στα τελευταία λεπτά, και έκλεισε με χαμόγελα τη φετινή σεζόν κατακτώντας το κύπελλο Αγγλίας για 13η φορά.

Η πρωταθλήτρια Σίτι ήταν το φαβορί αφού είναι καλύτερη ομάδα, η Γιουνάιτεντ όμως ήταν αποφασισμένη να δώσει μια χαρά στους οπαδού της που… υπέφεραν από όσα έβλεπαν φέτος και τελικά κατάφερε να βάλει βάσεις νίκης από το πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έβαζε δύσκολα σε αυτή του Πεπ Γκουαρδιόλα με την πίεσή της ψηλά και στο 30′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη και στον… Γκβάρντιολ, ο οποίος με λάθος κεφαλιά προς τα πίσω έδωσε την ευκαιρία στον Γκαρνάτσο να πλασάρει προ κενής εστίας για το 1-0.

Αν αυτό ήταν καλό για τους Κόκκινους Διάβολους, αυτό που ακολούθησε ήταν καλύτερο: Ωραίο passing game, ο Φερνάντες έστρωσε στον Μέινου και αυτός πλάσαρε όπως έπρεπε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τα πράγματα ήταν, πλέον, πολύ δύσκολα για τη Σίτι, η οποία μπήκε στο β’ μέρος με στόχο να μειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και θα μπορούσε να το κάνει στο 55′ με το σουτ του Χάαλαντ αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Πολίτες συνέχισαν να πιέζουν αλλά ο Ονάνα είπε «όχι» στον Γουόκερ στο 60′ ενώ ο Άλβαρες πλάσαρε άουτ στο 65′, με συνέπεια οι ελπίδες για ανατροπή να μειώνονται συνεχώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε, τελικά, να μειώσει σε 2-1 στο 87′ με το σουτ του Ντοκού, ήταν όμως πολύ αργά και η Γιουνάιτεντ πανηγύρισε την κατάκτηση του 13ου κυπέλλου της ιστορίας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.